Skip to main content

Slimmer werken óf beter ondernemen? Waarom niet allebei! Koppel je operatie aan je administratie met de integratie van Plan4Flex en AFAS.

Ontdek op 22 november op het AFAS Flextival in Leusden waarom Select Uitzendbureau vorig jaar zei: “De koppeling is echt fantastisch, we houden ineens tijd over”.

Waarom wil je hierbij zijn?

Met Plan4Flex heb je controle over je operatie. Maar je kunt nóg slimmer werken, door de operationele software te laten samenwerken met je backoffice.

Stel je voor dat je met één slimme koppeling niet alleen tijd bespaart, maar ook je werkprocessen een stuk soepeler laat verlopen. Dat betekent: minder handmatig werk, minder foutjes en meer tijd voor de dingen die echt belangrijk zijn!

Wat kun je verwachten op 22 november?

  • Informatiesessies vanuit AFAS
  • Inspiratiemarkt waar je Kevin en onze eigen AFAS-expert Sebastiaan alle vragen kunt stellen
  • Afsluitende inspiratiesessie van flexrecht-advocate Hendarin Mouselli

In het kort

Wat?
AFAS Flextival voor ondernemers in flex
Wanneer?
Vrijdag 22 november vanaf 11:30 uur (inclusief lunch)
Waar?
AFAS Theater Leusden
Kosten?
Gratis

Meld je nu aan voor het evenement. Wie weet zeg jij binnenkort, net als Select Uitzendbureau, “Dit is de beste beslissing ooit”

Select “houdt ineens tijd over”

Met een goed gevoel ging John Overgaag, de directeur van Select Uitzendbureau, vorige zomer op vakantie. Na jaren waarin hij het gevoel had dat hij door een storm voer, is de zee nu eindelijk rustig. De reden? Select Uitzendbureau werkt nu met het financiële pakket van AFAS, dat naadloos aansluit op Plan4Flex. “Die koppeling is echt fantastisch. We houden ineens tijd over.”

Lees het hele verhaal.